Velkommen til team terkelsen - book et uforpligtende møde på telefon 40 19 88 00

ISO 14001

 

Det eksterne miljø spiller en meget stor rolle i forhold til virksomhedens muligheder for at opfylde de stadigt voksende miljøkrav samt krav til grønne regnskaber. Vi er af den overbevisning, at et godt og velimplementeret miljøledelsessystem, giver større respekt om virksomheden. Derudover oplever flere og flere virksomheder at bliver stillet overfor krav om et miljøledelsessystem, hvis man ønsker at udføre arbejde for det offentlige, større industrivirksomheder samt byde på licitationsarbejde.

Ligesom i de andre ledelsessystemer vi udvikler, lægger vi her meget vægt på den personlige tilgang til systemet, det skal være enkelt, præcist og let anvendeligt i hverdagen. Systemet sikrer også at ledelsen aktivt deltager i miljøledelsessystemet.

Sammen med  vores tætte samarbejdspartnere har vi udviklet et unikt drift-og implementeringskoncept, som sikrer at virksomheden også får det rigtige udbytte af systemet i fremtiden. Dette koncept har vist sig at løse de problemer der kan opstå med at få et ISO 14001 miljøledelsessystem til at fungere optimalt i hverdagen, både for ledelsen og medarbejderne. 

Dette sparer både tid og penge for vores kunder. 

Til styring af selve systemet anvender vi BVQ fra Bureau Veritas Industri.  

 
team-terkelsen-med-tekst.png
certifikat.png

 

Se certifikat her: ISO 9001 ISO 9001 Management System Certification Bureau Veritas Cerfification Denmark A/S

Godkendt_splat.png