Velkommen til team terkelsen - book et uforpligtende møde på telefon 40 19 88 00

ISO 50001

 

Grønne regnskaber, kontrol med og styr over energiforbruget er blevet vigtige faktorer i flere henseender. Udover at passe godt på verdens ressourcer og klimaet, spiller en indikation af en grøn virksomhed en meget stor rolle i forhold til virksomhedens muligheder for at opfylde de stadigt voksende krav som stilles fra nye eller eksisterende kunder. Endelig er der oftest en økonomisk gevinst forbundet med indførelse af et energiledelsessystem i virksomheden. Vi er af den overbevisning, at et godt og velimplementeret energiledelsessystem, giver større respekt om virksomheden. 

Ligesom i de andre ledelsessystemer vi udvikler, lægger vi her meget vægt på den personlige tilgang til systemet, det skal være enkelt, præcist og let anvendeligt i hverdagen. Systemet sikrer også at ledelsen aktivt deltager i energiledelsessystemet.

Sammen med  vores tætte samarbejdspartnere har vi udviklet et unikt drift-og implementeringskoncept, som sikrer at virksomheden også får det rigtige udbytte af systemet i fremtiden. Dette koncept har vist sig at løse de problemer der kan opstå med at få et ISO 50001 system til at fungere optimalt i hverdagen, både for ledelsen og medarbejderne. 

Dette sparer både tid og penge for vores kunder. 

Til styring af selve systemet anvender vi  BVQ fra Bureau Veritas Industri.  

 

 
team-terkelsen-med-tekst.png
certifikat.png

 

Se certifikat her: ISO 9001 ISO 9001 Management System Certification Bureau Veritas Cerfification Denmark A/S

Godkendt_splat.png